Mam trochę zdjęć (widziałeś niektóre na facebooku), może sie przydadzą, gdyby tworzyć podstrony o zabytkach? Ale pewnie masz tysiące takich zdjęć...
Wątek odrobinę zaśniedział, ale odświeżam Strona internetowa SME "Herhor" działa, choć w nieco odmienionej od zaplanowanej kolorystyce, na co wpłynęły trudności techniczne z przygotowanym przeze mnie szablonem i jego współpracą z serwerem. Żeby nie zagrzebać się w niewdzięcznej, żmudnej pracy i szybko uruchomić serwis, poszedłem na skróty i dlatego wygląda nieco inaczej niż chciałem pierwotnie, ale mam nadzieję, że jest "do strawienia".
Zdjęcia zabytków są potrzebne. Sam mam ich sporo, ale przecież nie obłożę wszytkiego. Jeśli możesz mi "zzipować" i przesłać trochę swoich podpisanych fotek, będę bardzo wdzięczny (może masz ładnie ujęty front kairskiego meczetu-uniwersytetu Al-Azhar? Byłby mi potrzebny do nowego numeru Herhora...).
W każdym razie, może byś się powoli przymierzył do formuły streamingu podczas wykładów w Mesicie? Fajnie by było.
Będą nagrania, ale nie na żywo - obiektywne trudności, które mógłby przezwyciężyć większy budżet Stowarzyszenia
Apropos pisania, umówiłam się z profesorem A.N., że wyślę mu egzemplarz (jakże by inaczej, w końcu poniekąd mną pokierował) i jakies info znalazłoby się na stronach Herhora.
O moich wrażeniach z lektury już wstępnie Ci napisałem, i wiesz, że jestem pod wrażeniem. Będzie recenzja mojego pióra, zarówno na stronie, jak i w najbliższym, "wypasionym" numerze Herhora, który już na dniach zaczynam montować. Pozdrawiam!